Hjärnan säger släpp taget
Men hjärtat säger håll kvar. 

När jag valde att lämna dej och gå vidare så var jag helt knäckt, efter ett tag så började jag att resa mej upp o plocka ihop mina bitar till mitt hjärta, vågade le o gå ut o ha kul utan att behöva tänka sej för. 
När jag fick mitt negativa besked så rasade min värld och alla frågor dök upp i mitt huvud o nu börjar jag få svar på dom. Men är fortfarande en lång och jobbig väg framför mej.

Ska jag va ärlig så är jag ganska glad över att du inte finns i mitt liv just nu för jag hade inte velat att du skulle se mej så här....

Ska jag va ärlig så vet jag faktiskt inte längre, men jag tänker inte heller göra något åt det då jag inte orkar slösa mer energi på det. 
Jag tänker bara låta det rinna ut i sanden som det har gjort en gång innan och under den tiden utan dej så fann jag mej själv, men sen kom du in i bilden igen och jag halka tillbaka.
Men denna gången tänker jag faktiskt inte låta dej komma tillbaka för jag behöver vara mej själv och ge nån annan chansen när jag känner mej redo för det...

Som jag känner det nu så har jag varken tid eller lust att träffa nån eller ha nått förhållande. 
Dom enda som jag träffar är mina vänner o familj och det räcker för mej just nu.
För jag behöver umgås med dom så mycket son möjligt då tiden knappt finns där för mej.

Jag har verkligen inset vad som är viktigast för mej och vad som går först, och jag tänker inte bryta mitt löfte för jag har kommit så pass långt redan.

Jag har slutat att röka
Har börjat med mina nya mediciner,
Blivit mej själv och även allvarligt sjuk.
Släppt taget om dej o gått vidare utan att ha träffat nån ny.

Nu är jag även hemma efter denna kvällen, har haft kul men även tråkigt då jag inte kan dricka någon alkohol men rökningen bryr jag mej inte om men dom behöver fan inte sitta sidan om mej och röka för jag får inte ens va i samma rum när någon röker. 
Folk kan fan inte respektera andra... 

Nä nu säger jag fan godnatt dags för jobb imorgon igen, får se hur det går då jag inte mår så där vidare bra... 
Men vet ju varför osså och det är jävligt skönt att veta...

Så godnatt

Kram Manne